Log in

Reviews over bol


Totaalscore:
8.4
(40 reviews) Bol beoordelen  
Productaanbod:
8.5
Bestel gemak:
8.3
Service:
8.2
Verzending:
8.4
Reviews
Door Thimo Hekhuis

op 09-06-2016

"Bol"
Reageeer op deze review »
Totaal
10
Productaanbod
10
Enorm veel aanbod
Bestel gemak
10
Volgende dag in huis
Service
10
Binnen 20 dagen mag ik nog retouneren
Verzending
10
Volgende dag in huis
Algemeen Bol.com is een geweldige site voor iedereen die geen zin heeft om naar de winkel te gaan. Ik bestel zelf altijd bij bol.com omdat ik winkelen niks aan vind. het product aanbod is ook enorm en de prijzen zijn goed. soms zijn er ook nog leuke aanbiedingen echt geweldig!
Door Vera Verboom

op 08-06-2016

"Uitstekend"
Reageeer op deze review »
Totaal
10
Productaanbod
10
Bestel gemak
10
Service
10
Verzending
10
Algemeen Zeer goeie website alles zeer makkelijk te vinden. En duidelijke informatie op de site. Ook verzending is erg snel. Klantenservice is ook top. Product reviews erg prettig zodat je veel informatie krijg van het product zelf. Al met al zeker een aanrader, zeker niet altijd de goedkoopste maar krijgt sowieso waar voor je geld.
Door Orbit electronic

op 31-05-2016

"Goede winkel"
Reageeer op deze review »
Totaal
6
Productaanbod
6
Bestel gemak
6
Service
6
Verzending
6
Algemeen leuke winkel goede service leuke games aardige mensen leuke winkel goede service leuke games aardige mensen leuke winkel goede service leuke games aardige mensen leuke winkel goede service leuke games aardige mensen leuke winkel goede service leuke games aardige mensen leuke winkel goede service leuke games aardige mensen leuke winkel goede service leuke games aardige mensen
Door Jeroen van der Goot

op 30-05-2016

"Uitsekende Service"
Reageeer op deze review »
Totaal
9
Productaanbod
8
Uitgebreid assortiment
Bestel gemak
9
Velerlei aan opties
Service
9
Bij het terugsturen van een defect product, vervanging binnen een week in huis.
Verzending
10
De afleveropties die men bied zijn ruim.
Algemeen Bol.com kom is een goed en ruim gesorteerde webwinkel met binnen de shop verschillende speciaalzaken. Ook buiten haar eigen assortiment bied bol.com ook het assortiment van een aantal deelnemende derde partijen aanbied en daarnaast ook 2ehands producten aanbied. De service staat hoog in het vaandel bij bol.com.
Door Cor Courier

op 15-02-2016

"Bol.com"
Reageeer op deze review »
Totaal
8.8
Productaanbod
8
Altijd een ruim aanbod van diverse productgroepen
Bestel gemak
8
Service
9
Verzending
10
Algemeen Is 1 van grootste aanbieders van boeken en elektronica. Bijna alles op voorraad en snel verzonden. De webshop heeft sinds kort ook aanbod van andere webshops in haar assortiment, maar hanteert desondanks dezelfde voorwaarden, waardoor je altijd gegarandeerd bent van de hoogste kwaliteit, goede ondersteuning, aanbod, en levertijden op het web.
Door Alex van Trirum

op 25-10-2015

"Prima winkel"
Reageeer op deze review »
Totaal
8.3
Productaanbod
10
Ze hebben een groot assortiment en meestal kijk ik eerst bij bol.com als ik iets nodig heb.
Bestel gemak
9
bestellen gaat makkelijk.
Service
6
service doet op zich zijn ding, maar als je ze (probeert) te bellen, dan merk je dat de medewerkers echt getraind zijn om hun belscript te lezen.
Verzending
8
gaat meestal goed, 1x pakket niet bezorgd, maar werd netjes gecrediteerd.
Algemeen Bol.com is een nette winkel en bestellen gaat meestal wel goed. Wat me wel opvalt is dat ze zo veel mogelijk producten proberen te tonen, ook al hebben zij die niet zelf op voorraad, maar hun leverancier. Ze geven dan een indicatie levertijd die hun leverancier waar moet maken en dat is wel een risico wat ze daarmee nemen als de leverancier dingen niet meer kan leveren e.d.
Door ger sillekens

op 19-10-2015

"Goedeservice"
Reageeer op deze review »
Totaal
8.5
Productaanbod
9
zeer uitgebreid assortiment
Bestel gemak
9
snel besteld snel geleverd
Service
8
altijd snel antwoord op vragen
Verzending
8
zelf aangeven waneer geleverd via postnl
Algemeen we bestellen hier altijd de nieuwste muziek via een uitgebreide zoek functie vaak ook 2e hands voor een leuke prijs geleverd tegen goedkope verzendkosten , als iets niet goed is gewoon omruilen tegen een product dat wel voldoet tevens wordt je op de hoogte gehouden als uit een serie zoals bijvoorbeeld 538 hitzone een nieuwe verschijnt met daarbij al gelijk een link om hem te reserveren en of te bestellen
Door trijntje kerbof

op 29-09-2015

"Bol.com"
Reageeer op deze review »
Totaal
7.5
Productaanbod
8
Ruime keus
Bestel gemak
8
Makkelijk in winkelmand en afrekenen met ideal
Service
7
Bij problemen snel antwoord
Verzending
7
Binnen de afgesproken tijd geleverd
Algemeen Bezitten een ruime voorraad artikelen voor een redelijke prijs. Door de samenwerking met derde partijen bezitten ze nog meer keuze zodat bijna alles te vinden is bij bol.com Het bestel gemak is zeer goed ook de levering vind vaak binnen de gestelde termijn plaats. Tevens kun je artikelen gratis retourneren.
Door Marlena de Visser

op 25-09-2015

"Leuke webshop"
Reageeer op deze review »
Totaal
8
Productaanbod
8
Een groot assortiment aan keuze
Bestel gemak
8
Een makkelijke webshop om te bestellen
Service
8
Bij retour zendingen volgt een snelle afwikkeling
Verzending
8
Binnen 24 uur krijg je de bestelling thuis bezorgd.
Algemeen Leuke webwinkel met een groot assortiment. Een snelle levering, meestal binnen 24 uur. Nu ook 's morgens voor 12 uur bestellen, s' avonds na 17.00 uur afhalen bij een albert heijn winkel. Bij retourneren van artikelen volgt ook altijd een snelle afwikkeling zoals het retour storten van het aankoopbedrag. Ook is er een mooi aanbod met tv series.
Door Harmen Sytsma

op 11-09-2015

"Goede webwinkel"
Reageeer op deze review »
Totaal
8
Productaanbod
8
Bestel gemak
8
Service
8
Verzending
8
Algemeen Fijne web winkel met een goede service en een groot aanbod aan verschillende artikelen. Voor een aantal artikelen is het nu zelfs mogelijk dat je ze na bestellingen dezelfde dag nog op kan halen bij een winkel bij je in de buurt. Ook de levering de volgende werkdag is erg fijn.