Log in

Reviews over Zalando


Totaalscore:
8.2
(16 reviews) Zalando beoordelen  
Productaanbod:
8.7
Bestel gemak:
8.5
Service:
7.9
Verzending:
7.9
Reviews
Door Anita Roelink

op 25-03-2016

"Veel keuze, wel aan de prijs"
Reageeer op deze review »
Totaal
8.5
Productaanbod
9
Zeer veel keuze en ze groeien nog elke dag (zo lijkt het). Productaanbod lijkt niet altijd van deze tijd in NL.
Bestel gemak
9
Je rolt gemakkelijk naar het einde van de bestelprocedure.
Service
9
lang zichttermijn, gratis retourneren!
Verzending
7
Ziet er verzorgd uit, maar duurt wat langer dan gemiddeld voordat je het in huis hebt.
Algemeen Zalando is een fijne winkel met een giga aanbod. Gratis verzenden en retourneren is fijn, maar zit denk ik wel in de productprijs verwerkt. Producten zien er vaak uit of ze niet de trend volgen hier in NL. Volgens mij gaat het wel steeds beter nu ze een Nederlandse inkoper hebben.
Door Thea Freke

op 01-12-2015

"Nike - erg goede schoenen"
Reageeer op deze review »
Totaal
7.8
Productaanbod
8
Bestel gemak
9
Service
6
Verzending
8
Algemeen De nike air max 90 zijn heerlijke schoenen. De schoenen zitten goed om de voet heen en lopen erg goed, goede ondersteuning met een beetje vering in de zool door het "Air" venster. De schoenen zijn uitermate geschikt om veel op te lopen, heb zelf een baan waar ik veel bij moet lopen maar dan bevallen ze zeker.
Door Tatjana Duursma

op 14-09-2015

"Http://www.zalando.nl"
Reageeer op deze review »
Totaal
8
Productaanbod
10
ruime keus
Bestel gemak
8
kosteloos verzenden, duidelijke website,
Service
7
achteraf betalen is een goede optie
Verzending
7
soms wel wat langzaam met verzenden
Algemeen Meerdere keren besteld, en niet altijd een goede ervaring. Kleding besteld wat snel kapot is gegaan en een t-shirt van Nike kreeg snel pluisjes. Hier heb ik niks mee gedaan en misschien had ik dit wel moeten doen. En een keer een jurk besteld waarop gouden plaatjes zaten en deze lieten na korte tijd los. Dit wel gemeld bij de klantenservice en ik kon de jurk terug sturen. Het geld hebben ze hiervan volledig retour gestort. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment en de levering kan soms wat sneller. Geen verzendkosten maar hierdoor zijn de artikelen wat duurder.
Door Mitchel Kusters

op 04-08-2015

"Zalando"
Reageeer op deze review »
Totaal
9
Productaanbod
10
Zeer uitgebreid
Bestel gemak
9
Zeer makkelijk
Service
10
Alles is duidelijk uitgelegd en daar door ook geen service nodig.
Verzending
7
Top erg snel, niks over te klagen. vandaag besteld is morgen in huis.
Algemeen Alles is duidelijk uitgelegd en daar door ook geen service nodig. Dit is natuurlijk een groot + Punt, zodat ik ook geen contact hoef op te nemen en met gemak kan bestellen op hun site en direct betalen. Top erg snel, niks over te klagen. vandaag besteld is morgen in huis.
Door ledlamp- 365

op 17-05-2015

"Zalando.l"
Reageeer op deze review »
Totaal
6
Productaanbod
6
het is erg veel
Bestel gemak
6
je kunt makkelijk bestelen
Service
6
erg makkelijks t=om kontakt te krijgen
Verzending
6
heel snel
Algemeen he t i s er g e e n v ou d ig o m c o n t ac t t e k r ij g en m et de we b w in k e l e om dat jr ze v ia de e m a il kunt contact ere n
Door svetlana tryndyk

op 26-02-2015

"Www.zalando.nl"
Reageeer op deze review »
Totaal
9
Productaanbod
9
heel veel aanbod aan kleding
Bestel gemak
9
super snel en makkelijk
Service
9
altijd goed bereikbaar
Verzending
9
zeer snel
Algemeen Bij zalando hoef je geen verzendkosten te betalen, deze zijn altijd gratis. Het retourneren van producten is ook altijd gratis, dit geldt ook voor het ruilen van producten. De klantenservice is elke dag tot 8 uur in de avond bereikbaar per telefoon en de verzendtijd is erg snel namelijk 1-2 werkdagen
Door kilian Westmaas

op 27-01-2015

"Prima service!"
Reageeer op deze review »
Totaal
8.8
Productaanbod
9
ruim assortiment
Bestel gemak
10
achteraf betalen
Service
8
duidelijke website
Verzending
8
snelle zending
Algemeen goede ervaring! duidelijke en overzichtelijke site. gebruik gemaakt van een mooie aanbieding op m'n schoenen. de verzending was vlug en mijn pakket was al na 2 dagen in huis. goed verpakt. helaas zat de schoen niet lekker. gelukkig makkelijk retour kunnen sturen zonder veel moeite. kortom, top! zou hier nog eens terug komen
Door P.S. van der Veer

op 15-11-2014

"Niet aan toe te voegen"
Reageeer op deze review »
Totaal
7
Productaanbod
8
Ruime keuze
Bestel gemak
8
vanzelfsprekend
Service
7
normaal
Verzending
5
Postbode wil het wel eens over de schutting gooien, ik weet niet of zalando hier iets aan kan doen
Algemeen Ik bestel altijd hier, goede service en bestelgemak. ook als je informatie over een product nodig hebt of zoekt kun je ze bellen. spullen retour sturen als het je niet bevalt geen probleem! al met al een gewoon prettige webshop met zeer veel aanbod, alleen wil de post het wel eens over de schutting in onze tuin gooien
Door Caro Peusch

op 04-11-2014

"Makkelijke webshop"
Reageeer op deze review »
Totaal
9.5
Productaanbod
10
Bestel gemak
10
Service
8
Verzending
10
Algemeen Eenvoudig online kleding (en eigenlijk vanalles) bestellen, geen verzendkosten, snelle levering en gratis retour sturen. Ruime keuze, aanbod van veel verschillende merken. Goede service, 100 dagen retour recht. Bestellen gaat zeer gemakkelijk, de navigatie van de website wijst zich vanzelf, wat het bestellen bij Zalando gemakkelijk maar voor iedereen die wat zou willen bestellen.
Door korrie feenstra-postma

op 24-09-2014

"Leuke kleding"
Reageeer op deze review »
Totaal
8.3
Productaanbod
9
Ze hebben heel veel verschillende merken, van verschillende winkels.
Bestel gemak
8
Je kunt verschillende merken bestellen via 1 website.
Service
8
Ik moest een niet passend artikel retour sturen, en ik kreeg vrij snel mijn geld terug.
Verzending
8
Ik had het de volgende dag binnen.
Algemeen Je kunt hier heel makkelijk en snel kleding kopen.Je kunt meerdere merken vergelijken en daarnaast de prijzen vergelijken. De site is heel makkelijk in gebruik en ziet er overzichtelijk uit. Je kunt makkelijk bestellen en dan thuis passen en als het niet past kun je het heel makkelijk retour sturen en dan krijg je je geld terug.