Log in

Reviews over Wehkamp


Totaalscore:
8.2
(30 reviews) Wehkamp beoordelen  
Productaanbod:
8.2
Bestel gemak:
8.3
Service:
8.0
Verzending:
8.0
Reviews
Door omer durmus

op 12-06-2016

"Babywebcam"
Reageeer op deze review »
Totaal
6.3
Productaanbod
6
Bestel gemak
6
Service
6
Verzending
7
Algemeen Een webcam die je echt een webcam kan noemen . Want je kan er letterlijk alles mee lekker HD naar babytje kijken of gewoon voor de tv langs de baby wedstrijdje kijken. Allemaal leuk en aardig bedankt wehkamp als jij er niet was had ik denk zeker de dubbele betaald voor zoiets .
Door Sander den Otter

op 06-04-2016

"Prima winkel, hopelijk ooit vrij van verzendskoste"
Reageeer op deze review »
Totaal
7.5
Productaanbod
8
Het is een soort V&D, ze hebben ongeveer alles
Bestel gemak
7
Bestellingen zijn eenvoudig online te plaatsen.
Service
7
Bestellingen die ik heb gedaan zijn op tijd geleverd.
Verzending
8
Zie service.
Algemeen Ik kan weinig zeggen over de service, alleen dat bij mij alles goed gegaan is qua bestelling en levering. Er is een ruim assortiment en voor ieder wat wils. De prijs/kwaliteitsverhouding is goed, wat wel mooi zou zijn is als de producten gratis verzonden zouden kunnen worden. Voor de rest heb ik geen op of aanmerkingen.
Door Sander van der Waal

op 03-04-2016

"Prima service"
Reageeer op deze review »
Totaal
8
Productaanbod
7
Aanbod is wel beperkt in bepaalde segmenten
Bestel gemak
8
je kan makkelijk instellen wat je zoekt
Service
9
Probleem omtrent bestelling was snel verholpen. Achteraf betalen is ook geen probleem!
Verzending
8
Snelle verzending
Algemeen Ik vind wehkamp.nl fijne webwinkel met groot assortiment. Daarnaast is de site overzichtelijk en de categorieen goed verdeeld. Betaalopties zijn in ruime mate aanwezig, wat wel heel prettig is dat je achteraf kan betalen. Tevens retourneren is gratis! Met service heb ik goede ervaringen, wordt altijd netjes voor mij opgelost!
Door Eva den Doelder

op 07-10-2015

"Al jaren tevreden klant"
Reageeer op deze review »
Totaal
10
Productaanbod
10
Bestel gemak
10
Service
10
Verzending
10
Algemeen Ik ben al jaren tevreden klant bij Wehkamp. Vroeger bestelde ik er alleen kleding, maar tegenwoordig ook luiers, sportartikelen, serviesgoed, elektronica en zelfs meubels. Fijn ook dat je achteraf kunt betalen. Voor mij dus echt een vertrouwd adres voor al mijn online aankopen. De website is ook erg gebruiks vriendelijk
Door Mitchel Kusters

op 04-08-2015

"Pooltafel"
Reageeer op deze review »
Totaal
7.8
Productaanbod
8
Ruim en breed, maar weinig keus als het over een dezelfde product gaat.
Bestel gemak
6
Het kost nogal wat stappen voordat je er bent
Service
10
Vriendelijk geholpen
Verzending
7
Duurde wel erg lang
Algemeen Ruim en breed, maar weinig keus als het over een dezelfde product gaat.Het kost nogal wat stappen voordat je er bent. Vriendelijk geholpen. Duurde wel erg lang. Maar in ieder geval kan ik nu lekker met mijn pooltafel over weg en daar gaat het uit eindelijk om is het niet?
Door Jan Valk

op 31-05-2015

"Hoge verzendkosten"
Reageeer op deze review »
Totaal
6
Productaanbod
6
Bestel gemak
6
Service
6
Verzending
6
Algemeen leuke winkel. helaas rekenen ze veel vrachtkosten. dit zou toch minimaal gratis moeten. als ik bijv. een kunsstof opbergkast van keter bestel ben ik al snel 30 euro aan verzending kwijt. dat vind ik veel te veel en zou toch verlaagd moeten worden naar bij. 6,95 maximaal op gratis verzending. maak anders de producten wat duurder.
Door Chantal Engelbertink

op 22-05-2015

"Nette service"
Reageeer op deze review »
Totaal
7
Productaanbod
7
Bestel gemak
7
Service
7
Verzending
7
Algemeen De wehkamp heeft een zeer groot assortiment aan producten in hun webshop. Bij de bestelling van een van hun producten is altijd een nette afhandeling en een zeer goede service. Ook bij het retour sturen van hun producten is altijd een zeer nette service en een juiste terug betaling bij Wehkamp.
Door Hulya Varlik

op 14-04-2015

"Www.wehkamp.nl"
Reageeer op deze review »
Totaal
8
Productaanbod
8
Wehkamp bestaat al zo vaak en enorme product aanbod.
Bestel gemak
8
Zoals alle website is het hier ook makkelijk om een bestelling te plaatsen.
Service
8
via email contact opgenomen en binnen 1 dag reactie gehad.
Verzending
8
Wordt verzonden met PostNL en volgende dag geleverd.
Algemeen Een hele leuke website met enorme groot aanbod met diverse producten. Vroeger kon met alleen via tijd schriften bestellen echter kan het tegen woordig ook via internet. Bestellen gaat makkelijk en binnen 1 dag wordt je bestelling geleverd. Je krijgt een traceer code waarmee je de zending kunt volgen. Ook is het contact erg prettig.
Door Teunie Hoogendoorn

op 20-12-2014

"Tandenborstel"
Reageeer op deze review »
Totaal
8.5
Productaanbod
7
is genoeg
Bestel gemak
9
heerlijk vanaf de bank bestellen
Service
9
zeer goed
Verzending
9
Is zoals je zelf kan afspreken, bezorgen en ophalen
Algemeen Het bestel gemak bij de wehkamp is heel goed en gebruiksvriendelijk. Wat je besteld kan je zelf kiezen wanneer en welk dagdeel je het wilt ontvangen. Als er iets retour moet dan kan je dat ook on line regelen en weer zelf kiezen wanneer het op gehaald kan worden. Ben zeer tevreden met wehkamp
Door Z Nelissen

op 05-12-2014

"Wehkamp"
Reageeer op deze review »
Totaal
6.5
Productaanbod
6
ze hebben overal iets van maar geen gespecialiseerd aanbod
Bestel gemak
7
bestellen gaat erg eenvoudig
Service
6
producten retourneren gaat vaak lastig
Verzending
7
producten komen goed verpakt aan
Algemeen erg prettige shop met groot aanbod door het grote aanbod kun je er altijd we vinden waar je naar opzoek bent. maar door het grote aanbod zijn ze niet gespecialiseerd in producten hierdoor is het voor de webwinkel vaak las tig om ee n goe de ser vice te bieden