Log in

Reviews over Mediamarkt


Totaalscore:
7.7
(13 reviews) Mediamarkt beoordelen  
Productaanbod:
8.8
Bestel gemak:
7.8
Service:
7.2
Verzending:
8.0
Reviews
Door Sander van der Waal

op 03-04-2016

"Via internet bestelt, snel geleverd"
Reageeer op deze review »
Totaal
8
Productaanbod
9
Als een tv zoekt, dan zit je bij Mediamarkt wel goed! Prijs en assortiment zijn goed.
Bestel gemak
8
Op de site via zoekfunctie makkelijk te vinden
Service
7
Bestelling ging vlot, verder heb ik nog geen ervaring met aftersales
Verzending
8
Was binnen 48 uur geleverd
Algemeen Mijn tv was kapot en was snel op zoek naar een smart tv, lieft met groot formaat. Heb mij beetje georienteerd op internet en kwam ook snel achter dat de grootste aanbod bij Mediamarkt was. Met de prijzen zijn ze soms goedkoper en soms niet. Alles is normaal en vlot verlopen, binnen 48 uur de tv huis. Verder niks op aan te merken!
Door Charlotte Poldervaart

op 20-02-2016

"Skylanders starter pack"
Reageeer op deze review »
Totaal
7.3
Productaanbod
8
Wij zochten skylanders en bij mediamarkt konden we dit prima vinden.
Bestel gemak
7
Het is eenvoudig te bestellen.
Service
7
Het is overzichtelijk, voelt service gericht.
Verzending
7
Prima, niets op aan te merken.
Algemeen Wij waren op zoek naar Skylanders starter pack en waren al veel winkels af geweest maar het bleek overal zo'n beetje uit verkocht of niet geschikt voor onze spelcomputer. Gelukkig konden wij bij Mediamarkt nog wel de juiste versie vinden. Ik kon mijn zoontje gelukkig helemaal blij maken! En dat is gelukt!
Door J. van der Locht

op 04-07-2014

"Goed"
Reageeer op deze review »
Totaal
7.8
Productaanbod
9
Heel veel producten
Bestel gemak
8
gemakkelijk te bestellen
Service
7
goede service
Verzending
7
netjes verzonden wel verzendkosten
Algemeen mediamarkt heeft heel veel producten in hun webshop. Gemakkelijk te bestellen via het bestelproces. Er worden wel verzendkosten in rekening gebracht. De verzending is volgens mij niet zo erg snel. Er zitten wel wat dagen tussen. Als je iets wil retourneren is dat wel wat omslachtig. Je moet van alles invullen op de website.
Door jeffrey blok

op 27-06-2014

"Ssd voor macbook pro"
Reageeer op deze review »
Totaal
7.5
Productaanbod
9
Bestel gemak
7
Service
8
Verzending
6
Algemeen Na vele problemen te hebben gehad met een trage computer heb ik besloten deze te voorzien van een samsung SSD, Mediamarkt biede deze ssd aan voor een aantrekkelijke prijs en dit heeft mij besloten om tot aankoop te handelen. Alvorens de winkel te bezoeken heb ik eerst op de website gekeken of dit product op voorraad leverbaar was.
Door Serve Bouchoms

op 19-06-2014

"Makelijke shop"
Reageeer op deze review »
Totaal
8.5
Productaanbod
9
veel keuze
Bestel gemak
9
snel en gemakkelijk afrekenen
Service
7
Kunt u producten terug brengen in een winkel van hun
Verzending
9
Snel
Algemeen Veel keuze uit producten mooie aanbiedingen soms nergens goedkoper te vinden. Mediamarkt doet niet moeilijk met producten om te ruilen die niet aan onze wens voldoen. Afreken gaat makkelijk in deze webshop diverse betaal mogelijkheden. Verzenden doen ze met postnl wat voor ons zeer makkelijk is. Dus mensen winkel er oplos.
Door Erwin Ebbinge

op 08-06-2014

"Ik ben toch niet gek!"
Reageeer op deze review »
Totaal
8.5
Productaanbod
8
Bestel gemak
9
Service
8
Verzending
9
Algemeen Bijna alles wat met elektronica te maken heeft vind je bij de Mediamarkt. Enige nadeel is wel eens als je in hun winkel bent, producten van de acties nog wel eens niet aanwezig zijn. Vriendelijk word je dan eventueel doorverwezen naar een andere actie wat prima is, alleen meestal is die in prijs een stuk duurder.
Door G. IJsendijk

op 07-05-2014

"Top service"
Reageeer op deze review »
Totaal
7.5
Productaanbod
7
Bestel gemak
7
Service
7
Verzending
9
Algemeen Groot assortiment snel geleverd de volgende dag direct in huis. Het mooie eraan is dat ze over te vinden zijn zowel beslist als kieskeurig en noem maar op kortom goede vindbaarheid top. De helpdesk heeft mij ook prima geholpen In de toekomst zal ik zeker weer gaan bestellen bij jullie.
Door Diana Boedo

op 30-03-2014

"Mediamarkt"
Reageeer op deze review »
Totaal
7.3
Productaanbod
8
Bestel gemak
8
Service
7
Verzending
6
Algemeen Was altijd wat sceptisch over de mediamarkt maar na een aantal zeer positieve ervaringen moet ik toegeven dat ze een prima (web)winkel zijn met uitstekende service. Al eens geld teruggevraagd en iets geruild, dit zonder problemen. Groot assortiment tegen redelijke prijzen. Alleen jammer dat de levertijd wordt niet altijd nagekomen.
Door Koen Wijsman

op 10-03-2014

"Onoverzichtelijke site"
Reageeer op deze review »
Totaal
7.5
Productaanbod
10
Bestel gemak
7
Service
6
Verzending
7
Algemeen MediaMarkt is natuurlijk een van de grotere winkels voor elektronica. Echter is de webshop redelijk onoverzichtelijk. Het wordt te moeilijk gemaakt voor de consument om een duidelijk overzicht te zien. Natuurlijk is het aanbod zeer goed en is de service ook wel prima. De site zou in ieder geval iets makkelijker gemaakt kunnen worden.
Door marc mulder

op 04-03-2014

"Mooie prijzen, minder service"
Reageeer op deze review »
Totaal
6.5
Productaanbod
8
ruime keus aan producten
Bestel gemak
6
gewoon normaal, niet bijzonder makkelijk of moeilijk
Service
4
de service is veel minder dan bij vergelijkbare minder grote winkels.
Verzending
8
prima
Algemeen prima winkel. de producten staan goed en overzichtelijk op hun site vermeld. het enige min punt is dat de service veel beter kan. maar dit is meestal een probleem bij de grote bedrijven. de prijzen zijn ook goedkoop. maar niet altijd goedkoper dan bij de concurrenten. soms zijn ze met bepaalde producten toch wat duurder