Log in

Reviews over Kijkshop


Totaalscore:
7.9
(9 reviews) Kijkshop beoordelen  
Productaanbod:
7.8
Bestel gemak:
7.9
Service:
7.9
Verzending:
8.0
Reviews
Door Erik Gerritsen

op 25-05-2016

"Makkelijk en goed prijs"
Reageeer op deze review »
Totaal
8
Productaanbod
7
hebben een handjevol artikelen van dezelfde productsoort. Hierdoor toch keus en een mooie prijs
Bestel gemak
8
Bestellen gaat snel en gemakkelijk, daarna afhalen in de winkel
Service
8
Verzending
9
verzending was bij mij, afhalen in de winkel
Algemeen Mijn friteuse ging kapot, gelukkig nadat er voldoende friet gebakken was. Snel een nieuwe besteld op internet bij kijkshop.nl, waarna ik deze de volgende dag kon afhalen in de winkel. Met deze methode van bestellen en afhalen is het product altijd op voorraad en sta je niet meer voor verrassingen.
Door Joyce Kregting

op 26-02-2015

"Snel en goedkoop"
Reageeer op deze review »
Totaal
7.8
Productaanbod
8
veel producten en overzichtelijk
Bestel gemak
8
eenvoudig en duidelijk bestel en betaalproces
Service
7
mijn vragen over het product werden goed beantwoord
Verzending
8
volgens afspraak geleverd
Algemeen prettige en betrouwbare shop. Heel ruim aanbod voor zeer scherpe prijzen. Zeker de moeite waard om eerst hier te kijken naar het product wat je zoekt. zeer overzichtelijk en makkelijk de producten te vinden. ook de klantenservice stond me keurig te woord en hebben me geholpen bij het bepalen van mijn keus welke telefoon ik het beste kon nemen.
Door Nicole Hulshoff

op 20-02-2015

"Leuke webwinkel met mooie producten"
Reageeer op deze review »
Totaal
8
Productaanbod
8
Ik slaag bijna altijd in de kijkshop
Bestel gemak
8
Zowel online als in de winkel zelf gaat het altijd vlot.
Service
8
Erg goede service al jaren.
Verzending
8
Lekker vlot.
Algemeen De kijkshop is al jaren een van de shops waar ik zowel online als ook in hun winkel in nijmegen met hoge kortingen shop. Altijd als je iets specifieks zoekt heeft de kijkshop wederom een mooie aanbieding, die je niet af kunt slaan. Ga zo door Kijkshop. Echt een aanrader.
Door Marlou Dammers

op 30-10-2014

"Fijn winkelen"
Reageeer op deze review »
Totaal
7.8
Productaanbod
8
Veel en veel verschillende producten
Bestel gemak
7
Service
8
Verzending
8
Algemeen Makkelijk shoppen bij de kijkshop. Ik heb er meerdere malen wat gekocht en elke keer is dit naar tevredenheid verlopen. Voordeel van de kijkshop vind ik een groot assortiment met veel verschillende producten. Het bestellen gaat gemakkelijk en ook de afhandeling gaat vlot. De bestelling was keurig verpakt en kwam op tijd binnen. Hier bestel ik weer.
Door Jeroen Mels

op 09-10-2014

"Kijken, kijken en zeker kopen!"
Reageeer op deze review »
Totaal
8.5
Productaanbod
8
Kijkshop bied erg veel verschillende producten aan en dit vind ik erg goed!
Bestel gemak
8
Het is erg makkelijk om op de website een bestelling te doen
Service
10
Ik heb nog nooit problemen gehad met de service van Kijkshop, en ze houden zich erg goed aan hun eigen regels.
Verzending
8
Redelijk snelle verzending
Algemeen Ik vind kijkshop een erg goede, en vooral leuke winkel/webshop. Ze hebben een heel ruim assortiment, bieden erg goede garantie en zijn nog goedkoop ook! Heeft u een probleem met een mobieltje dat u gekocht heeft? geen probleem, ga even naar een dichtstbijzijnde kijkshop en ze helpen je direct verder.
Door Claudia vd hoven

op 10-09-2014

"Klasse shop"
Reageeer op deze review »
Totaal
7.8
Productaanbod
7
Bestel gemak
9
Service
8
Verzending
7
Algemeen Bij de kijkshop heb ik vaker iets besteld, in de winkel maar zeker ook online in de webwinkel van hun. Goede afhandeling en zeker een goede service. kwaliteit en prijs garantie staan ze ook super voor. Ik ga hier zeker nog vaker iets bestellen en zeker een aanrader voor iedereen!
Door p vd wiel

op 26-08-2014

"Prima halterset"
Reageeer op deze review »
Totaal
8
Productaanbod
8
Duidelijke informatie
Bestel gemak
8
Duidelijke en snelle webshop
Service
8
Direct een antwoord via mail
Verzending
8
Gisteren besteld, vandaag in huis.
Algemeen Ik kreeg een tip van een vriend dat deze halterset te koop was via de webshop van kijkshop.nl Gisteren driect deze halterset besteld bij kijkshop.nl. Duidelijke informatie via de webshop. Vandaag rond 13.00 uur heb ik de halterset al ontvangen, dus een prima levering en service. Kortom een dikke 8
Door J. van der Locht

op 04-07-2014

"Prima webshop"
Reageeer op deze review »
Totaal
7.8
Productaanbod
8
Uitgebreide producten aanbod
Bestel gemak
8
Gemakkelijk te doorlopen bestelproces
Service
7
Goede service
Verzending
8
Snelle verzending en netjes verpakt
Algemeen kijkshop heeft een erg uitgebreid assortiment. Er is voldoende keuze. Alle producten staan duidelijk in de webshop vermeld met voldoende informatie en goede foto's. Het bestel proces is gemakkelijk te doorlopen en er worden geen onnodige vragen gesteld. Bij retourneren doen ze niet moeilijk. Ik vind het een prima webwinkel.
Door Roy

op 30-01-2014

Reageeer op deze review »
Totaal
7.5
Productaanbod
8
De site van Kijkshop is zo uitgebreid.
Bestel gemak
7
Het is overzichtelijk en makkelijk te bestellen.
Service
7
De service en duidelijkheid op de website van Kijkshop is goed. Er worden geen overbodige vragen gesteld bij het aanmaken van een account.
Verzending
8
Algemeen De webwinkel van Kijkshop is overzichterlijk. Slles is duidelijk ingedeeld. En er worden geen onnodige meldingen weergegeven. Met de producten die ik besteld heb ben ik zeer tevreden en ook in de winkel ben ik goed behandeld. De prijs van het product(de printer) was de laagste die te vinden was op tweakers.net