Log in

Reviews over Coolblue


Totaalscore:
8.9
(29 reviews) Coolblue beoordelen  
Productaanbod:
9.0
Bestel gemak:
8.9
Service:
8.7
Verzending:
9.2
Reviews
Door Thimo Hekhuis

op 09-06-2016

"Cooblue"
Reageeer op deze review »
Totaal
9.8
Productaanbod
9
Bestel gemak
10
Service
10
Verzending
10
Algemeen Cooblue is een geweldige webshop die veel producten aanbied. de verzending is altijd binnen één dag tenzij u anders aangeeft, zelfs op zondag! Dit is echt geweldig voor als u een product snel binnen wil hebben. Veel producten voor een goede prijs en soms nog scherpe aanbiedingen maken het een geweldige winkel.
Door Roel Hermelink

op 07-04-2016

"Goede shop"
Reageeer op deze review »
Totaal
8.3
Productaanbod
9
Breed assortiment
Bestel gemak
9
Makkelijke navigatie site.
Service
8
Snel thuisbezorgd.
Verzending
7
Snel thuisbezorgd.
Algemeen Elk product is voorzien van veel informatie en daardoor kan je makkelijker een beslissing maken. Ook wordt het product snel thuisbezorgd en vragen ze je ook naar de tevredenheid van de service. Daarom zeg: een topshop! Klein nadeel zijn de hoge prijzen, maar dat wordt ruimschoots gecompenseerd met de bovengenoemde aspecten.
Door Robert Poolen

op 28-03-2016

"Coolblue - Top bedrijf"
Reageeer op deze review »
Totaal
8.8
Productaanbod
9
ruime keuze
Bestel gemak
9
makkelijk je product te vinden
Service
8
altijd snelle reacties
Verzending
9
super snel bezorgd
Algemeen Bestel vaak bij Coolblue. Klantvriendelijk service. Snelle reacties op vragen. Dus uitstekend bedrijf waar ik nog lang bij zal bestellen. Productaanbod is zeer breed. Ook hebben ze veel producten op voorraad. Wanneer je op werkdagen besteld zijn de bestellingen de volgende dag al in huis, ook in het weekend. Top dus!
Door an folsche

op 15-02-2016

"Review Coolblue"
Reageeer op deze review »
Totaal
10
Productaanbod
10
Veel verschillende sites met alle denkbare artikelen.
Bestel gemak
10
Overzichtelijke bestellingspagina's. Aanbevolen gerelateerde producten.
Service
10
Gratis retourneren. Goede aftersale service.
Verzending
10
Snelle verzending, goed verpakt, verzending op Coolblue's verantwoordelijkheid.
Algemeen Naar mijn mening een van de beste webshops in Nederland waar ik veel aankopen doe. Breed assortiment. Betaald iets meer voor de goede service. Werknemers hebben verstand van de producten en geven goed advies. Levering is altijd snel en bevat track en trace. Vandaag besteld en morgen in huis is dan ook echt van toepassing bij Coolblue. Zelfs op zondag wordt bezorgt.
Door Alex van Trirum

op 25-10-2015

"Goede shop!"
Reageeer op deze review »
Totaal
10
Productaanbod
10
Groot assortiment
Bestel gemak
10
Ze doen er alles aan om het je zo makkelijk mogelijk te maken!
Service
10
Bij hun draait alles bijna ziekelijk om zo goed mogelijk service te verlenen
Verzending
10
Altijd snel geleverd!
Algemeen Ik bestel al jaren bij Coolblue en heb nooit vervelende ervaringen gehad bij deze shop. Ze zijn wel een beetje duurder dan andere shops, maar daar krijg je wel zekerheid van goede service weer voor terug. Ook handig dat je bij elk product automatisch de accessoires te zien krijgt, zodat je altijd alles compleet hevt en er niet ineens achter komt dat je nog een kabeltje of wat dan ook mist.
Door j janssen

op 25-09-2015

"Cool Blue - Hoe service belangrijker is dan prijs"
Reageeer op deze review »
Totaal
10
Productaanbod
10
Brede keuze en producten zijn uitstekend toegelicht.
Bestel gemak
10
Op ieder tijdstip, met elke communicatiewijze
Service
10
Bij Cool Blue hoef je je geen zorgen te maken over de kwaliteit. Als je niet tevreden bent, lossen ze het op.
Verzending
10
zelfs op zondag!
Algemeen Cool Blue is een voorbeeld in de industrie. Bereikbaarheid, assortiment, logistiek, service. Cool Blue doet waar anderen over spreken. En met een perfecte klanten service. Altijd bereikbaar en op de manier zoals je wilt. Telefoon, mail, chat, SMS - wat je wilt. Ben benieuwd wat de nieuwe ideeen van Cool Blue voor volgend jaar zijn!
Door albert Jonker

op 25-07-2015

"Coolblue"
Reageeer op deze review »
Totaal
9.5
Productaanbod
9
Ruime keuze
Bestel gemak
9
Je wordt goed op de hoogte gehouden
Service
10
beste service
Verzending
10
Volgende dag in huis
Algemeen Goede keuze, snelle levering, prettige webshop, klantenservice accuraat, betrouwbaar door hun jarenlange ervaring is dit echt een top bedrijf geworden ik zal zeker mensen aanraden hier producten te kopen en te bestellen Goede prijzen zeer concurrerend ik kom hier snel weer terug om iets te kopen veel plezier gehad met het bestellen
Door B Buist

op 25-04-2015

"Review Coolblue"
Reageeer op deze review »
Totaal
9
Productaanbod
9
Groot aanbod
Bestel gemak
8
Duidelijke winkel
Service
10
Erg service gericht
Verzending
9
Snelle levering
Algemeen Bestel vaker bij Coolblue en heb nog nooit problemen ondervonden. De prijzen zijn erg scherp en ze bieden een hele goede service. Wanneer je vragen of opmerkingen hebt wordt dit snel en goed beantwoord en opgelost. Levering is altijd heel snel (meestal al binnen 1 dag) en de producten zijn goed verpakt.
Door Bart Bockweg

op 20-03-2015

"Coolblue"
Reageeer op deze review »
Totaal
9
Productaanbod
8
Grote keuze
Bestel gemak
10
Erg makkelijk
Service
8
Snelle levering
Verzending
10
Snelle levering
Algemeen Ik heb mijn laptop gekocht op coolblue.nl. Coolblue heeft een erg gebruiksvriendelijke website en heeft hele snelle levertijden. Als het product op voorraad is, en je besteld op werkdagen voor 23:00, dan heb je het bestelde product de volgende dag nog in huis. Dit was erg fijn. Pakketje was goed ingepakt.
Door Wim van Ederen

op 16-03-2015

"Prima shop"
Reageeer op deze review »
Totaal
8
Productaanbod
8
Bestel gemak
8
Service
8
Verzending
8
Algemeen Ik ben zeer tevreden over het assortiment en de toegankelijkheid van Coolblue. Ze hebben ook een vriendelijke en relatief snel bereikbare helpdesk waar mensen zitten met verstand van zaken. Alleen de email wordt wat slordig afgehandeld. Daar zouden ze wat zorgvuldiger mee om kunnen gaan. Maar dat is een teken van de tijd. Goed lezen schijnt de jeugd van tegenwoordig niet meer te leren.