Log in

Reviews over Conrad


Totaalscore:
8.4
(13 reviews) Conrad beoordelen  
Productaanbod:
9.0
Bestel gemak:
8.2
Service:
7.8
Verzending:
8.1
Reviews
Door B Buist

op 25-04-2015

"Review Conrad"
Reageeer op deze review »
Totaal
8.8
Productaanbod
10
Erg groot
Bestel gemak
7
Duidelijke winkel
Service
8
Gewoon goed
Verzending
10
erg snel
Algemeen Conrad heeft een groot aanbod en alle producten zijn goed geprijsd. Ze bieden meerdere verzendmogelijkheden maar ook bij een standaard verzending wordt er altijd erg snel geleverd. Qua service heb ik alleen nog maar een mail met vragen gestuurd over enkele producten, deze mail was in enkele uren beantwoord wat voor zo een grote winkel erg goed is.
Door Joyce Kregting

op 26-02-2015

"Hogedrukreiniger"
Reageeer op deze review »
Totaal
8
Productaanbod
9
Veel keus
Bestel gemak
8
makkelijk te volgen bestelsysteem
Service
6
heb nog geen gebruik gemaakt van klantenservice
Verzending
9
volgens afspraak geleverd
Algemeen een zeer uitgebreide en overzichtelijke winkel. frisse kleuren en eenvoudige opzet. Makkel te navigeren naar de gezochte producten. Het aanbod is zeer ruim te noemen. Ik was op zoek naar een hogedruk reiniger maar dan eentje die het langer doet dan 1 zomer. De uitgebreide omschrijvingen hielpen mij bij de keus maken.
Door Frank Heijne

op 16-12-2014

"Groot assortiment"
Reageeer op deze review »
Totaal
9
Productaanbod
9
veel keus
Bestel gemak
9
bestellen is simpel
Service
9
goed product omschrijvingen
Verzending
9
snel en duidelijk
Algemeen Bij conrad vindt je een groot assortiment elektronica en onderdelen. Door het grote assortiment vindt je vrijwel altijd wel wat je nodig hebt. Van complete elektronica tot onderdelen voor audio en computer maar ook voor elektrische apparaten zoals wasmachines enz. Ook zijn er regelmatig leuke aanbiedingen die snel worden bezorgd.
Door Daniel Huntjens

op 08-12-2014

"Niet zo goed"
Reageeer op deze review »
Totaal
4.5
Productaanbod
7
Genoeg producten
Bestel gemak
6
Service
3
Ik had een autoradio besteld en wilde deze bestelling een dag later annuleren, dit was echter niet mogelijk en nu kan ik de radio op eigen kosten terugsturen.
Verzending
2
De verzending duurde erg lang, als ik het vergelijk met Bol of iets dergelijks
Algemeen Ik vond dat ze me niet goed van dienst waren geweest met betrekking tot het annuleren van het product. Ik heb helemaal niets meer gehoord op mijn annuleringsaanvraag. Het was prettiger geweest als ze mijn aanvraag direct in behandeling hadden genomen en de verzending hadden geannuleerd, zodat ik het nu niet zelf hoef op te lossen.
Door Arnaud Bolhuis

op 12-11-2014

"Groot assortiment"
Reageeer op deze review »
Totaal
8.5
Productaanbod
9
zeer veel artikelen op verschillende gebieden
Bestel gemak
8
soepel geregeld
Service
8
snel antwoord op gestelde vragen
Verzending
9
snel en goed verpakt
Algemeen op hobby gebied is hier bijna alles te vinden. Ondanks de hoeveelheid gaat het zoeken makkelijk en de kwaliteit van de geleverde goederen is goed. Ik kijk altijd eerst even op de website van conrad als ik iets nodig ben en ze stellen me bijna nooit teleur. Een prima webshop!
Door Serkan Serin

op 09-10-2014

"Review over Conrad"
Reageeer op deze review »
Totaal
10
Productaanbod
10
Alles te vinden wat je zoekt
Bestel gemak
10
Zeer duidelijk bestelprocedure veel betaalmethoden
Service
10
Klantenservice uitstekend
Verzending
10
Direct verzonden volgende dag in huis
Algemeen Veel producten op voorraad, groot assortiment. Professioneel! Het is heel makkelijk om het product wat je zoekt snel te vinden en alles is heel overzichtelijk en duidelijk weergegeven. Foto's zijn gedetailleerd en prijzen zijn overigens heel redelijk. Dus geen reden om hier niet te kopen. Conrad wordt ten zeerste aanbevolen.
Door Brian Wege

op 30-09-2014

"Alles te koop"
Reageeer op deze review »
Totaal
7.8
Productaanbod
10
Zoveel artikelen en onderdelen waarvan wij het bestaan niet eens kenden
Bestel gemak
8
Veel mogelijkheden
Service
6
Geen problemen gehad
Verzending
7
snel
Algemeen Te gekke post order bedrijf met 1000 en 1 artikelen. Was altijd al een topper met het dikke boek op de mat maar nu nog meer keuze en een topper in eigen merk artikelen die niet onder doen voor andere a merken. Voor ons een uitkomst en zowel zakelijk als privé bestellen wij bij conrad
Door Frans Utt

op 13-09-2014

"Geweldig aanbod"
Reageeer op deze review »
Totaal
9.3
Productaanbod
10
Bestel gemak
10
Service
10
Verzending
7
Momenteel duurt het iets langer met het versturen.
Algemeen Een geweldig ruim aanbod in electronica. Conrad is een topper voor veel electronica spulletjes. Ik kan uren in hun catalogus bladeren want zeg nu zelf: online de website bezoeken is geweldig maar die papieren catalogus is onmisbaar op de werkbank. Conrad heft alles wat je nodig hebt voor je projecten. Van het kleinste schroefje tot een compleet gebouwd product.
Door martin minnaard

op 13-06-2014

"Conrad webwinkel producten"
Reageeer op deze review »
Totaal
10
Productaanbod
10
Ze hebben een zeer gevarieerd en uitgebreid aanbod.
Bestel gemak
10
Omdat bijna alles op voorraad is. veel keus en ruime betaalmogelijkheden.
Service
10
Bij een bestelling was een product kapot, ze hebben dit zeer netjes opgelost voor mij.
Verzending
10
snelle verzending met een goede track en trace.
Algemeen Conrad is een zeer veelzijdige webshop vooral ook voor hobbyproducten in elke prijsklassen hebben ze wel een leuk product. Van alle spullen hebben ze ook bijna altijd alle reserve onderdelen op voorraad, dit maakt het nog fijner om hier te bestellen omdat je verzekerd bent van eventueel benodigd, reservemateriaal. Wat mij betreft krijgt conrad een dikke 10
Door julien verniers

op 11-05-2014

"Dvrcar24"
Reageeer op deze review »
Totaal
10
er zat geen beschrijving bij hoe zet ik de klok in aub voor mijn car camera dvrcar24 en de verpakking was nogtans dicht met foli
Ordernummer
8 711658239736