Log in

Reviews over Bol.com


Totaalscore:
8.2
(31 reviews) Bol.com beoordelen  
Productaanbod:
8.7
Bestel gemak:
8.5
Service:
7.7
Verzending:
8.4
Reviews
Door Nico Bijl

op 07-08-2014

"Veel producten. Wel Duur."
Reageeer op deze review »
Totaal
7.8
Productaanbod
8
Bestel gemak
7
Service
8
Verzending
8
Algemeen Bol.com is natuurlijk de Nederlandse Amazon. Eigenlijk meer een groot warenhuis, dan een specialistische webwinkel. Toegegeven, je vindt er wel alles wat je nodig hebt. Verzin het maar en het is beschikbaar. Afhaalpunten bij Appie zijn ook fijn. Minpuntje: wel wat aan de dure kany. Als je goed zoekt zijn er goedkopere alternatieven.
Door Marco Fintelman

op 04-08-2014

"Perfect"
Reageeer op deze review »
Totaal
10
Productaanbod
10
Bestel gemak
10
Service
10
Verzending
10
Algemeen Ik ben verkoper op bol.com en ik ben zeer tevreden over hoe bol.com dit opgelost heeft. Niet meer weg te denken uit mijn bedrijfsvoering. Zins het gebruik van bol.com plaza heb ik mijn Omzet meer dan verdubbelt. Ik heb zeer goede contacten bij bol.com zitten waarmee ik er goed kan samen werken. Dit bedrijf is gewoon helemaal Top.
Door Ferdinand Zwijnenberg

op 11-07-2014

"Prettige winkel"
Reageeer op deze review »
Totaal
8
Productaanbod
8
Uitgebreid assortiment
Bestel gemak
8
Snel en eenvoudig bestelproces
Service
8
Goede hulp met garantie
Verzending
8
Vlotte levering
Algemeen We hebben al regelmatig iets besteld bij bol.com en hebben hier prettige ervaringen mee. De service en ondersteuning is goed en alles word snel uitgeleverd. We hebben een keer een defect gehad met een product en ook toen hebben ze ons keurig geholpen om alles in goede banen te leiden
Door Natalie van der Sande

op 08-07-2014

"Internet winkel"
Reageeer op deze review »
Totaal
8.5
Productaanbod
9
Ze hebben eigenlijk van alles in huis
Bestel gemak
8
Heel makkelijk te bestellen via de website
Service
9
had een 2e hands cd besteld maar nooit gekregen. via bol.com netjes geld terug ontvangen
Verzending
8
Binnen 1 dag bestelling in huis.
Algemeen Super webwinkel. Van huishoudelijke artikelen, speelgoed, verzorgingsprodukten, boeken, cd. Ook een mogelijkheid tot 2e hands produkten. Dit is verder via bol.com super goed geregeld. Klachten worden goed behandeld. Heb al diverse malen besteld en verzending is vaak binnen 1 of 2 werkdagen binnen. Betaling kan via acceptgiro. Fijne zaak om te bestllen
Door Nicky Konings

op 27-06-2014

"Te veel"
Reageeer op deze review »
Totaal
7
Productaanbod
10
ze hebben echt alles
Bestel gemak
6
Service
6
Verzending
6
Algemeen bekende en grote winkel, lijkt wel alsof ze nu teveel aan het verkopen zijn, overizcht raak ik een beetje kwijt. van boeken tot vakanties, straks ook nog auto;s. lijkt meer een meer op marktplaats. Zou het fijner vinden als ze het hier maximaal bij zouden houden, of meerdere verschillende sites bouwen.
Door jeffrey blok

op 27-06-2014

"Aankoop photoshop boek"
Reageeer op deze review »
Totaal
7.3
Productaanbod
8
Bestel gemak
7
Service
7
Verzending
7
Algemeen Een mooi boek aangekocht voor Photoshop voor dummy's met tips over photoshop. Naar het zoeken op internet ben ik bij Bol uitgekomen met de beste prijs voor dit boek. Vervolgens besteld en had deze erg snel binnen. Kortom een fijne webshop waar ik in de toekomst nog wel een keer een bestelling wil plaatsen.
Door Maarten Hofste

op 24-06-2014

"Snel en betrouwbaar"
Reageeer op deze review »
Totaal
8
Productaanbod
8
groot aanbod artikelen, ook van wederverkopers
Bestel gemak
9
Geperfectioneerd bestelproces
Service
6
Door de omvang laat de service nog wel eens de wensen over
Verzending
9
Snelle levering
Algemeen Kortom, een goeie betrouwbare winkel met een groot aanbod. Snelle levering en beveiligd betalen. Bijna alle denkbare producten zijn wel te verkrijgen. Hebben ze een bepaald product niet leverbaar, dan kun je ze snel bellen en krijg je binnen niet al te lange tijd een mailtje terug of ze het wel of niet kunnen bestellen voor je.
Door Nick Ringelberg

op 19-06-2014

"Snel"
Reageeer op deze review »
Totaal
8
Productaanbod
8
Bestel gemak
8
Service
8
Verzending
8
Algemeen Je kunt hier snel bestellen en je hebt het ook nog eens snel in huis. en achteraf betalen is ook erg handig. dan kun je eerst ook kijken of het product is wat je zoekt of nodig hebt. daarom bestel ik daar zo af en toe producten. goede webwinkel dus
Door Michel Sliep

op 08-06-2014

"Schermes Wilkinson"
Reageeer op deze review »
Totaal
7
Productaanbod
7
Goed product
Bestel gemak
8
Winkelwagen loopt goed door
Service
7
Krijg vrijwel direct antwoord
Verzending
6
Mag wel iets sneller
Algemeen Goede overzichtelijke website, makkelijk te navigeren. Product aanbod is zeker zeer ruim te noemen men kan er alles vinden. Voor iedereen is er wel een product die hij of zij kan gebruiken. Van bad producten tot en speelgoed voor kleintjes tot handige gereedschappen rond om en voor in het huis.
Door Erwin Ebbinge

op 08-06-2014

"Veel producten"
Reageeer op deze review »
Totaal
7.8
Productaanbod
10
Bestel gemak
9
Service
7
Verzending
5
Producten worden aangegeven met tot 11 uur bestellen volgende dag in huis, kan helaas vaak niet aan voldaan worden.
Algemeen Over het algemeen is bol.com een goede site, zeer veel keuze uit diverse producten en categorie├źn. Helaas is alleen de tekst vandaag bestellen volgende dag in huis niet altijd mogelijk. Iets wat misschien logisch is op het moment, maar dan moet je er ook niet mee adverteren. Verder prima winkel.