Log in

Reviews over Blokker


Totaalscore:
8.4
(11 reviews) Blokker beoordelen  
Productaanbod:
8.3
Bestel gemak:
8.5
Service:
8.1
Verzending:
8.7
Reviews
Door Michel Verschoor

op 28-01-2016

"Top service"
Reageeer op deze review »
Totaal
9.8
Productaanbod
10
Zeer ruim aanbod
Bestel gemak
9
Snel!
Service
10
Super!
Verzending
10
Snel
Algemeen Zoals altijd een nette en snelle service en nog betaalbaar ook in tegenstelling tot veel andere online webshops.De winkel gaat duidelijk met zijn tijd mee en blijft dus vernieuwen. Online is het zowieso altijd uitstekend. Eigenlijk alleen meer positieve geluiden voor deze winkel. Een heel tevreden en blije klant
Door Carl van de rijt

op 05-10-2015

"Top shop"
Reageeer op deze review »
Totaal
8.5
Productaanbod
8
Uitgebreid productaanbod en kwalitatief goede spullen
Bestel gemak
8
makkelijk
Service
9
Snel
Verzending
9
erg snel
Algemeen Een echte aanbeveler, producten in overvloed en ruime keus in verchillende merken. ERg divers en super om er doorheen te bladeren. De shop is overzichtelijk en je wordt goed naar de juiste keuze geleid. Minpuntje toch wel dat er soms zoveel is dat een keus maken moeilijk wordt. Maar dit is niet anders.
Door ron wessels

op 24-03-2015

"Barbeque"
Reageeer op deze review »
Totaal
8
Productaanbod
8
erg handig
Bestel gemak
7
snelle levering
Service
8
gelijk mail terug
Verzending
9
volgende dag in huis
Algemeen Zeer handig apparaat waar we veel plezier mee krijgen. Want wanneer doe je nu een barbecue nu op een balkon ja idd bijna niet. Dus wij gaan erg genieten op ons balkon van dit mooie product. Het is ook stevig materiaal en hangt goed stevig aan de balkonrand. Kom maar op met dat vlees op de barbecue.
Door peter lam

op 15-02-2015

"Jammer dat het zo slecht gaat"
Reageeer op deze review »
Totaal
9.5
Productaanbod
10
altijd veel spulletjes
Bestel gemak
10
betrouwbare levertijden
Service
10
aardige personeel
Verzending
8
Gaat snel, soms komt het door de post als het langer duurt.
Algemeen Ik koop altijd leuke spullen voor in de keuken en tuin bij de blokker. Het is erg jammer dat ze bijna failliet zijn tegenwoordig. Ik winkel daar heel graag en de spullen zijn goed van kwaliteit. Ik vind het ook altijd een leuke sfeer hebben en er word me niks opgedrongen.
Door kilian Westmaas

op 27-01-2015

"Super!"
Reageeer op deze review »
Totaal
8.5
Productaanbod
9
Bestel gemak
9
Service
8
Verzending
8
Algemeen duidelijke en overzichtelijke webwinkel. de producten zijn ruim van keuze en de prijzen erg verschillend. geen verkeerde ervaring met de online winkel van de blokker. het bestellen gaat gemakkelijk en wat echt ideaal is, is het achteraf betalen. dus eerst je product thuis krijgen en beoordelen, daarna betalen! goede ervaring!
Door Janneke in 't Veld

op 09-09-2014

"Uitstekende service"
Reageeer op deze review »
Totaal
8
Productaanbod
8
Ruime keuze
Bestel gemak
8
Makkelijk te bestellen
Service
8
Goede service
Verzending
8
Snelle verzending
Algemeen Blokker heeft een ruim product aanbod. de web winkel is overzichtelijk en goed te benaderen. Er staan duidelijke foto's bij het artikel aan bod. De producten voldoen aan de verwachting na ontvangst van de bestelling. het betaalgemak is direct duidelijk en de verzending van de producten was lekker snel geregeld.
Door Raymond Schoos

op 01-09-2014

"Prima geregeld"
Reageeer op deze review »
Totaal
9.3
Productaanbod
7
Bestel gemak
10
Service
10
Verzending
10
Algemeen Een plastic zandbak (zo'n blauwe schelp) online besteld en de volgende dag kon ik deze al afhalen in de winkel. Ik ben vriendelijk geholpen door het winkelpersoneel. Het product ondanks de grote afmeting was verpakt in een doos, maar ik kon deze en de verpakking materialen in de winkel achter laten.
Door Linda Groeneveld

op 10-08-2014

"Slimme webshop"
Reageeer op deze review »
Totaal
8
Productaanbod
8
Compleet op huishoudelijk gebied
Bestel gemak
9
Duidelijk over verzendkosten en levertijd.
Service
5
bij afhalen bestelling in de winkel werd mijn naam via de luidsprekers door de winkel getoeterd.
Verzending
10
Prima, conform afspraak.
Algemeen De website van de Blokker is helder en overzichtelijk en laadt snel. Het betalingsproces ging snel en snelle en prompte levering. Duidelijke communicatie. Afhalen in winkel is minder vanwege rondtoeteren van de je naam. Bij bestelling volledige informatie over retourneren en klachtenprocedure. Handige formulier om in te vullen. Product ongeschonden geleverd.
Door Wouter Kokken

op 07-08-2014

"Stofzuiger aankoop"
Reageeer op deze review »
Totaal
7.8
Productaanbod
8
Ruim assortiment, zowel in laag als hoger segment
Bestel gemak
7
Gebruiksvriendelijk en helder
Service
8
snelle levering
Verzending
8
snelle levering
Algemeen Prima ervaring gehad met het bestellen van een stofzuiger op de site van Blokker. Stofzuiger besteld en twee dagen later in huis. Keurig netjes met nederlandstalige handleiding en bon voor garantie. Valt niets op aan te merken. Handig om ook iets online te kunnen bestellen bij Blokker als je even geen tijd hebt om de plaatselijke Blokker binnen te lopen.
Door Ilse de Rijk

op 03-06-2014

"Manden"
Reageeer op deze review »
Totaal
7.3
Productaanbod
7
ze hebben keus genoeg
Bestel gemak
7
prima, snel, overzichtelijk te bestellen
Service
7
gebeld met Blokker, werd vriendelijk te woord gestaan
Verzending
8
de volgende dag kwam mijn bestelling binnen
Algemeen ik zocht bepaalde manden welke ik gezien had in een tuincentrum. Mij was daar verteld dat ik dezelfde manden welke hun niet meer in huis hadden ook bij de Blokker kon kopen. Ik heb op de Blokker website gekeken en zag wel de manden maar niet in de kleur die ik zocht. gebeld met klanten service, alles is goed gekomen.