Log in

Reviews over BCC


Totaalscore:
7.7
(17 reviews) BCC beoordelen  
Productaanbod:
8.4
Bestel gemak:
8.4
Service:
8.1
Verzending:
8.3
Reviews
Door Thea Freke

op 01-12-2015

"BCC - net bedrijf"
Reageeer op deze review »
Totaal
9
Productaanbod
9
Bestel gemak
9
Service
9
Verzending
9
Algemeen Erg net bedrijf. vlotte afhandeling van de bestelling en netjes behandeld met de vragen die ik had bij dit product.De panasonic tv doet aan alle verwachtingen, erg mooie televisie en dit smaakt naar meer om nog meer uit te breiden met het merk Panasonic. Erg tevreden over het bedrijf en product.
Door Jaap Heijnekamp

op 03-10-2015

"Prima machine"
Reageeer op deze review »
Totaal
9
Productaanbod
9
BBC heeft een groot aanbod
Bestel gemak
9
Goede webshop
Service
9
Goede service
Verzending
9
Goed verpakt
Algemeen Een machine van dit merk is wat duurder als anderen. Echter is de kwaliteit er naar. Mijn vorige machine van dit merk heeft het 15 jaar volgehouden, en treft dus geen schuld... Het was voor mij de reden om weer een zelfde merk aan te schaffen. BCC was bij deze de goedkoopste.
Door Tatjana Duursma

op 14-09-2015

"Bcc"
Reageeer op deze review »
Totaal
8.3
Productaanbod
8
Had nog wel iets meer keuze gemogen
Bestel gemak
8
handige website
Service
9
Altijd behulpzaam en vriendelijk
Verzending
8
niks op aan te merken
Algemeen Uitstekende service en goede prijzen. Duidelijke site, vlotte afwikkeling, vlotte levering. Verder werd ik goed op de hoogte gehouden wat de status was van mijn bestelling. BCC maakt hun naam zeker waar. Altijd klantvriendelijk en de klantenservice is ook zeker goed. Nooit problemen gehad bij Bcc. Ik raad mensen BCC zeker een aan.
Door Frieda Los

op 04-06-2015

"Prima!"
Reageeer op deze review »
Totaal
7
Productaanbod
7
Bestel gemak
7
Service
7
Verzending
7
Algemeen Op zoek naar een kado voor onze kinderen kwam ik via internet op deze website uit. Het is een website zoals je verwacht met dit type aanbod. Het is overzichtelijk. Je kunt producten uit dezelfde productgroep makkelijk met elkaar vergelijken. De prijzen vielen mij echt mee en ik heb mijn keuze dan ook kunnen maken.
Door Dick Stuurman

op 27-05-2015

"Uitstekende serivce"
Reageeer op deze review »
Totaal
9.3
Productaanbod
10
Veel keus
Bestel gemak
10
Het is een gebruiksvriendelijke website.
Service
10
Ik had een vraag over een product. Deze werd goed beantwoord
Verzending
7
Het product werd geleverd na 2 werkdagen. Omdat het product niet op voorraad was.
Algemeen Uitstekende service voor een goede prijs. Verder werd ik goed op de hoogte gehouden wat de status was van mijn bestelling. BCC maakt hun naam zeker waar. Het enige min punt dat ik aan de bestelling vond dat het product niet tijdig geleverd kon worden. Dit omdat het product was uitverkocht.
Door Tevfik Turna

op 24-05-2015

"Goede service"
Reageeer op deze review »
Totaal
8.5
Productaanbod
9
Bestel gemak
9
Service
9
Verzending
7
Algemeen Ik koop al jaren spullen bij de bcc. Deze winkel heeft een super aanbod en ook de laagste prijs garantie. Met zijn ruime aanbod van en klantvriendelijk klantenservice is dit een topper in de elecronica wereld. Ik raad iedereen ook aan om hier je spullen te kopen. BCC zeker een aanrader.
Door J Schuller.

op 04-05-2015

"Prijs Garantie???"
Reageeer op deze review »
Totaal
3
maandagmorgen 10 uur, even kijken voor een Samsung tab 4, de prijs is 229,00 € . De winkel gaat s 'middags open dus halen dat ding. Binnen bij BCC staat de Samsung ineens voor 249,00€ . Dat is een snelle prijs verhoging. Nu even kijken bij Medeamarkt, daar staat de tab4 geprijsd voor 228.95 €. Tja waar is dan de koop........
Door Marco Stok

op 10-02-2015

"Prima Winkel"
Reageeer op deze review »
Totaal
8.3
Productaanbod
8
Erg veel aanbod
Bestel gemak
8
Gemakkelijk te bestellen
Service
8
Prima klantenservice
Verzending
9
Op tijd verzonden en geleverd
Algemeen Ik ben zeer tevreden met de service die BCC aanbied. Om te beginnen werd ik uitstekend geholpen door de klantenservice van BCC. Mijn product werd binnen de gestelde termijn verzonden en was erg netjes en stevig verpakt. Product kwam in verzorgde staat aan bij mij thuis. Al met al dus erg te spreken over de service van BCC
Door Rik Bosvelt

op 11-01-2015

"Goede ervaring"
Reageeer op deze review »
Totaal
7.5
Productaanbod
8
Kon snel vinden wat ik nodig had
Bestel gemak
8
Eenvoudig
Service
7
-
Verzending
7
Snel geleverd
Algemeen Meerdere keren besteld, goede ervaring. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment en hij werd snel geleverd binnen 2 werkdagen had ik mijn product al in huis. In het verleden heb ik hier diverse dingen gekocht zoals een wasmachine, droger en vaatwasser en bevallen nog steeds prima. Werden ook snel geleverd en goede service.
Door E. Saidov

op 05-01-2015

"Uitstekend"
Reageeer op deze review »
Totaal
7.8
Productaanbod
8
Bestel gemak
8
Service
7
Verzending
8
Algemeen Eerst in de fysieke winkel gekeken en uitleg gekregen. In ons geval(senioren), was het advies om on-line te bestellen een goed advies. Snelle levering en retourname oude app.. Zelf geen gedoe. Kortom: Duidelijke site, vlotte afwikkeling, vlotte levering. Gewoon zoals het hoort op een webshop. Ik beveel het zeker aan anderen!