Log in

Reviews over Inktweb


Totaalscore:
5.6
(5 reviews) beoordelen  
Productaanbod:
7.5
Bestel gemak:
4.5
Service:
9.0
Verzending:
4.5
Reviews
Door Simon Baarssen

op 01-07-2016

"Winkelbeoordeling"
Reageeer op deze review »
Totaal
8
Productaanbod
8
Ruim aanbod
Bestel gemak
8
Winkel is zeer makkelijk in gebruik
Service
8
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de levertijden
Verzending
8
Levrtijden zijn stipt
Algemeen Prima winkel die scherpe prijzen hanteert. Vooral op het gebied van private label etiketten. De prijzen zijn echt veel lager dan de originele en de kwaliteit is prima. Zeer ruim aanbod van inktpatronen en cartridges voor ook weer zeer scherpe prijzen. Levertijden zijn prima en je wordt op de hoogte gehouden van de leverdag.
Door Jannes Poelstra

op 15-06-2016

"Een prima shop ervaring"
Reageeer op deze review »
Totaal
10
Het heb onlangs op www.erconline.nl besteld en ik ben erg tevreden over het verloop van mijn bestelling. Al de volgende dag heb ik mijn bestelling ontvangen. Top !
Door omer durmus

op 12-06-2016

"Babywebcam"
Reageeer op deze review »
Totaal
6.3
Productaanbod
6
Bestel gemak
6
Service
6
Verzending
7
Algemeen Een webcam die je echt een webcam kan noemen . Want je kan er letterlijk alles mee lekker HD naar babytje kijken of gewoon voor de tv langs de baby wedstrijdje kijken. Allemaal leuk en aardig bedankt wehkamp als jij er niet was had ik denk zeker de dubbele betaald voor zoiets .
Door Thimo Hekhuis

op 09-06-2016

"Cooblue"
Reageeer op deze review »
Totaal
9.8
Productaanbod
9
Bestel gemak
10
Service
10
Verzending
10
Algemeen Cooblue is een geweldige webshop die veel producten aanbied. de verzending is altijd binnen één dag tenzij u anders aangeeft, zelfs op zondag! Dit is echt geweldig voor als u een product snel binnen wil hebben. Veel producten voor een goede prijs en soms nog scherpe aanbiedingen maken het een geweldige winkel.
Door Thimo Hekhuis

op 09-06-2016

"Bol"
Reageeer op deze review »
Totaal
10
Productaanbod
10
Enorm veel aanbod
Bestel gemak
10
Volgende dag in huis
Service
10
Binnen 20 dagen mag ik nog retouneren
Verzending
10
Volgende dag in huis
Algemeen Bol.com is een geweldige site voor iedereen die geen zin heeft om naar de winkel te gaan. Ik bestel zelf altijd bij bol.com omdat ik winkelen niks aan vind. het product aanbod is ook enorm en de prijzen zijn goed. soms zijn er ook nog leuke aanbiedingen echt geweldig!
Door Vera Verboom

op 08-06-2016

"Uitstekend"
Reageeer op deze review »
Totaal
10
Productaanbod
10
Bestel gemak
10
Service
10
Verzending
10
Algemeen Zeer goeie website alles zeer makkelijk te vinden. En duidelijke informatie op de site. Ook verzending is erg snel. Klantenservice is ook top. Product reviews erg prettig zodat je veel informatie krijg van het product zelf. Al met al zeker een aanrader, zeker niet altijd de goedkoopste maar krijgt sowieso waar voor je geld.
Door Erwin Vos

op 06-06-2016

"Zonnebrillen.com"
Reageeer op deze review »
Totaal
8.5
Productaanbod
9
Ruim aanbod, diverse merken zonnebrillen voor dames en heren
Bestel gemak
8
Simpele bestelprocedure
Service
8
Bij ontvangst van mijn pakketje zat er een persoonlijk briefje bij
Verzending
9
Degelijk verpakt en met PostNL verzonden
Algemeen Zonnebrillen.com is een leuke webwinkel met diverse zonnebrillen van bekende merken zoals Sinner, Rayban, Oakley. De zonnebrillen zijn geschikt voor dames, heren, kinderen, skiën en sporten. In het pakketje zat een persoonlijk briefje dat geeft je toch het idee dat je pakketje met zorg is samengesteld. Ik ben weer klaar voor de zomer met mijn nieuwe Sinner
Door Erwin Vos

op 06-06-2016

"Legerartikelen.nl"
Reageeer op deze review »
Totaal
8
Productaanbod
8
Ruim assortiment met stoere militaire kleding en nuttige gadgets
Bestel gemak
8
Eenvoudig en duidelijk bestelproces
Service
8
Het leveren van de goederen was goed. Heb zelf nog niets geretourneerd of defect gehad.
Verzending
8
Ruim op tijd. Je wordt geïnformeerd.
Algemeen Legerartikelen.nl is een webshop met stoere militaire kleding, schoeisel en gadgets. Legerartikelen.nl kenmerkt zich door een betrouwbare service een veilig betaalsysteem. Als je eens iets anders wilt dragen dan de doorsnee kleding of je gaat als militair of beveiliger naar het buitenland dan is legerartikelen.nl wel een aanrader
Door Erik Gerritsen

op 04-06-2016

"Mooie winkel met leuke hebbedingetjes"
Reageeer op deze review »
Totaal
7.5
Productaanbod
7
Bestel gemak
8
Service
8
Verzending
7
Algemeen Onlangs een Action-camera besteld bij deze webshop. Bij het afreken stond 1-3 dagen levertijd. Het product werd ook binnen deze termijn afgeleverd door PostNL. De communicatie was goed. Vooraf had ik gevraagd of deze camera op voorraad was ondanks dat deze op voorraad stond in de shop. Je kon op vele manieren betalen, ik heb gekozen voor ideal.
Door Sidney Kunst

op 01-06-2016

"Prima aanbod, oke service"
Reageeer op deze review »
Totaal
7.8
Productaanbod
9
Zeer uitgebreid!
Bestel gemak
9
Zeer gemakkelijk
Service
6
Telefonische service was niet zo goed
Verzending
7
prima
Algemeen Klantenservice mag wel wat behulpzamer zijn ipv als een hersendode antwoord geven. Informatie mag duidelijker op de website. Als het om neppe dingen gaat, wees dan zo eerlijk om de klanten dit mede te delen Prijs kwaliteit verhouding mag dan ook wat minder van elkaar af staan als het nep is.