Log in
Resultaten: 1 - 31 van 31 in 2.36 seconden
ALLE
 

Geselecteerde filters
Sorteer
Merken
Kleuren
Maten

Philips stofzuiger

Actuele aanbiedingen van bekende winkels én webwinkels op één website verzameld!
Philips stofzuiger met High Density motor (HD motor)

Philips stofzuigers kenmerken zich door goede zuigprestaties en een geavanceerde gebruiksvriendelijkheid en bevestigen daarmee de Philips-slogan 'sense ands simplicity'. Door de nieuwe High Density motor (HD motor) zuigt een Philips stofzuiger van 1250 watt 30% zuiniger dan de oudere motor van Philips van 2000 watt, zo heeft Philips in 2009 gemeten. Deze HD motor met een input van 1250 watt heeft een output van 325 watt. Met de HD motor wordt een lager energieverbruik behaald zonder zuigkracht te verliezen. Philips heeft ook stofzuigers met zwaardere motoren, bijvoorbeeld de Power Pro AnimalCare met een motor van 2100 watt en een output van 360 watt. Dit model zuigt losliggende dierenharen probleemloos op. Philips levert na registratie van uw stofzuigeraankoop een garantie van 5 jaar op de motor.
Meer informatie[Vervolg informatie]
Philips stofzuiger met 'PostureProtect-handgreep'

Een voorbeeld van de gebruiksvriendelijkheid van Philips stofzuigers is de 'PostureProtect-handgreep met een ergonomische vorm. In de handgreep zijn tiptoetsen verwerkt. De Philips stofzuiger is door dit systeem handig te bedienen zonder dat u hoeft te buigen. U kunt u polsen in een comfortabele positie houden. Door de twee handgrepen kunt u eenvoudig manoeuvreren met een Philips stofzuiger.

Philips, 'sense and simplicity'

Het complexe leven eenvoudiger te maken door goed naar de consumentenwensen te luisteren, zo legt de gigant uit Eindhoven zijn slogan uit. Philips was winnaar van de klacht.nl Awards, een competitie tussen bedrijven die het meest actief zijn in het oplossen van consumentenklachten. Behalve de hierboven genoemde 'PostureProtect-handgreep' is een gebruiksvriendelijk kenmerk van Philips stofzuigers het hyginische semi automatische filterreinigingssysteem. De schuimrubber filter is afwasbaar onder de waterkraan. Het Super Clean Air HEPA-filter en de HEPA afdichting zorgen voor een minimale stofuitstoot. De Philips stofzuigers zonder stofzak hebben een uitneembare stofbak. De stofbak heeft een unieke vorm en is van een glad materiaal waardoor u zonder stofwolken te produceren het stof wegwerpt. Consumenten vinden Philips stofzuigers over het algemeen stil. Het bedrijf zegt producten te maken die snel, handgi en efficint zijn.

Philips stofzuiger AeroSeal-mondstuk

Het AeroSeal-mondstuk verwijderd meer stof door de door Philips ontworpen zoolplaat. De zoolplaat opent het tapijt voorzichtig om stof diep in het tapijt te verwijderen. Het AeroSeal-mondstuk heeft een optimale afdichting.

Achtergrond van het bedrijf Philips

Philips begon in 1891 met de productie van gloeilampen en was rond 1900 een van de grootste gloeilampenproducenten van Europa. Daarna ontwikkelde het onderzoekslaboratorium van Philips steeds meer kennis en producten op het gebied van de rontgen en radiotechniek. De productie richtte zich op gezondheid en welzijn, op zowel de professionele als de consumentenmarkt. Belangrijke Philips-uitvindingen zijn: rontgen apparatuur, de compacte audiocassettes en de CD.Naar boven