Log in
Resultaten: 1 - 32 van 32 in 0.06 seconden
ALLE
 

Geselecteerde filters
Sorteer
Merken

Miele wasmachine

Actuele aanbiedingen van bekende winkels én webwinkels op één website verzameld!
Miele wasmachine reparatie en garantie

Een sterker merk dan Miele wasmachines bestaat niet. Miele wasmachines staan bekend om hun lange levensduur. Bij de koop van een nieuwe Miele wasmachine, is een garantietermijn van twee jaar bij de aanschafprijs inbegrepen. Voor een bedrag van rond de 100,- Euro kunt u een Miele-Service-Certificaat bijkopen. Dit biedt u de zekerheid van een recht op gratis reparatie van uw wasmachine bij gebreken voor nog eens 5 jaar, bovenop de standaard 2 jaar garantie. Daarom is de leus: Miele, er is geen betere!
Miele wasmachine aanschafkosten

Vergeleken met andere fabrikanten van wasmachines, zijn Miele wasmachines aan de prijs. Het economisch voordeel van een Miele wasmachine zit o.a. in de lage electriciteitkosten. Bij een Miele wasmachine in de energieklasse A kunt u voor 24 Euro een JAAR wassen! Concurrerende A-klasse wasmachines zijn al snel tien procent duurder per jaar. Miele wasmachines kunnen wel 20 jaar meegaan. Voordeel is dat u zelden een wasmachine hoeft te kopen. Maar innovaties die pas over 10 jaar beschikbaar komen, mist u dan misschien. Ander voordeel van Miele is de hoge kwaliteit
Meer informatie[Vervolg informatie]
Miele Softcare: stille jongen

Miele wasmachines zijn de stilste washulpen die er zijn. De wastrommels van Miele worden zo gebouwd dat ze de was niet aanraken. Er is altijd een dun laagje zacht water tussen de harde trommel en uw tere was. Zo kreukt en slijt uw was in een Miele wasmachine minder dan bij wasmachines van andere merken, zo stelt Miele. Deze trommel noemt Miele de Softcare.
Hotfill or not?

Sommige wasmachines beschikken over de mogelijkheid om op een warmwateraansluiting aangesloten te worden. Dit staat ook wel bekend als een hot-fill mogelijkheid. Negentig procent van het electriciteitsverbruik van een wasmachine wordt veroorzaakt door het verhitten van het waswater. In plaats van één waterslang worden er twee waterslangen aan de wasmachine gekoppeld. Een voor het koude en een aansluiting van het warme water, uit uw geiser of boiler. Miele en Asko zijn de twee fabrikanten die in een warmwateraansluiting voorzien. Dit bespaart 15 tot 40 procent in de electriciteitskosten. De meerkosten zijn zo’n 150 tot 200 Euro.
Achtergrond Fabrikant Miele

De firma Miele is in Gütersloh in Duitsland gevestigd. De onderneming is in 1899 opgericht en dus meer dan 100 jaar oud. De Miele Reparatieservice staat voor haar klanten klaar. Mocht er een reparatie nodig zijn dan kunt u 7 dagen per week bellen, voor een afspraak. Het Miele storingnummer is 0347-378884.Naar boven