Log in
Resultaten: 1 - 43 van 43 in 0.12 seconden
ALLE
 

Geselecteerde filters
Sorteer
Merken
Kleuren
Maten
Materialen

Krups espresso-apparaat

Actuele aanbiedingen van bekende winkels én webwinkels op één website verzameld!
Krups hoogwaardige materialen

De boilers van Krups espresso-apparaten zijn altijd gemaakt van roestvrijstaal of aluminium en gaan daarom jarenlang mee; de fabrikant biedt een garantie termijn van twee jaar. Krups staat ook bekend om zijn goede gebruiksaanwijzingen.

'Tamping' systeem

De kwaliteit van de koffie wordt bevorderd door het door Krups gepatenteerde 'Tamping systeem': het extra stevig aandrukken van de koffie voor de beste extractie. Krups esresso-apparaten bereiken goede temperaturen, wat niet van ieder espresso-apparaten merk gezegd kan worden. De automatische espresso-apparaten van Krups hebben een Energielabel A. De pompdruk apparaten hebben een pompruk van 15 bar, wat gelijk is aan horecakwaliteit.
Meer informatie[Vervolg informatie]
Retro-modern design

Naast deze hoge kwaliteit besteed Krups ook veel aandacht aan het uiterlijk, dat wordt gepresenteerd als 'retro-modern en compact'. Er is een brede keuze aan verschillende prijsklassen.

Achtergrond fabrikant Krups

De smederij Krups ontstond in 1846 in het Duitse stadje Wald, bij Solingen. In 1900 was het een toonaangevend, exporterend bedrijf in weegschalen. Het bedrijf introduceerde in 1956 de elektrische koffiemolen voor huishoudelijk gebruik en verkocht er 1 direct. miljoen exemplaren van. Kenmerkend voor het bedrijf zijn precisie, technische perfectie en decennialange ervaring.

Kwaliteiten van de diverse modellen

De Krups XP 5280 is een van de meest verkochte Piston machines ter wereld. Van het dozijn espresso-apparaten dat Krups heeft ontwikkeld, heeft iedere serie zijn eigen kwaliteiten/eigenschappen, zoals: een goed verwarmingsysteem voor kopjes, een machine voor Nespressopads, machines voor 1 of 2 kopjes espresso, een machine waarbij u zelf kunt bepalen hoeveel water u gebruikt voor 1 zetbeurt, een volindicator die aangeeft wanneer de afvalbak moet worden geleegd, een machine met een zeer goede waterfilter, een ingebouwde koffiebonenmolen, een uitneembaar waterreservoir en afdruiprek, een machine met een bekleding van kunststof of metaal.
Voor contact met Krups belt u met nummer 0318- 582424Naar boven