Log in
Resultaten: 1 - 29 van 29 in 0.11 seconden
ALLE
 

Geselecteerde filters
Sorteer
Merken
Kleuren
Maten

Delonghi espresso-apparaat

Actuele aanbiedingen van bekende winkels én webwinkels op één website verzameld!
Delonghi, kennis van smaak

Espresso is afkomstig uit Italie. Dat een Italiaans merk veel kennis heeft over de smaak van espresso is niet verwonderlijk. De meeste Delonghi espresso-apparaten zijn dan ook voorzien van een 'Super Crema'filter, die de espresso van een unieke cremelaag voorziet. Uniek is dat niet alleen de piston machine een pompsysteem heeft maar ook de volautomaat van Delonghi voorzien is van een hogedrukpomp die zorgt voor een cremelaag. Zogenaamde CRF technologie zorgt ervoor dat bij elk kopje koffie de versgemalen koffie direct naar de zetgroep wordt getransporteerd. Een thermoblock verwarmingssysteem zorgt ervoor dat de espresso binnen enkele seconden de juiste temperatuur heeft. En met afzonderlijke knoppen kunt u de koffiesmaak en de koffiesterkte instellen.
Meer informatie



[Vervolg informatie]
Delonghi's gebruiksvriendelijkheid

Kennis van smaak gaat gepaard met gebruiksvriendelijkheid. Een gepatenteerd automatisch cappucinosysteem ('Pronto Cappucino') is ingebouwd in Delonghi espresso-apparaten. Dat wil zeggen dat een melk reservoir is ingebouwd. Een autocleantoets zorgt voor automatische reiniging door middel van stoom en heet water. Delonghi espresso-apparaten hebben een Energielabel A. De zetgroep is onderhoudsvrij. Een controlelampje geeft aan wanneer het apparaat ontkalkt moet worden. Een ultrastille molen heeft 14 maalstanden.

Design en innovatie

Het brdrijf Delonghi fabriceert sinds 1974 huishoudelijke apparatuur. Zoals we Italie kennen, staat ook Delonghi voor design. De vormgeving wordt als opvallend, flitsend en elegant omschreven. Het bedrijf noemt zichzelf innovatief en zegt zich daarbij op internationaal, op meerdere culturen te orinteren.



Naar boven