Log in
Resultaten: 1 - 45 van 45 in 0.14 seconden
ALLE
 

Geselecteerde filters
Sorteer
Merken
Kleuren
Maten

Bosch stofzuiger

Actuele aanbiedingen van bekende winkels én webwinkels op één website verzameld!
Bosch stofzuigers innovatief, krachtig en duurzaam.

Bosch laat zich voorschrijven op vernieuwing, kwaliteit en verantwoordelijkheid. De stofzuigers zijn voorzien van de nieuwste snufjes die het gebruiksgemak vergroten: zoals een automatisch filterreinigingsysteem, waardoor u nooit meer het filter in de stofzuiger hoeft te vervangen, een extra lang stofzuigersnoer van vijftien meter op de Bosch Free'e , een stofzak-vol indicatie, een nieuwe innovatieve parketborstel of een kogelgewricht voor een maximale flexibiliteit van de slang. Dit gebruiksgemak wordt gecombineerd met een innovatieve motortechnologie met arodynamische schoepenradaren die zorgt voor een goede zuigkracht en een energieverbruik dat 30% lager is. Bosch geeft een garantie op de motoren van tien jaar. Omdat het bedrijf zich toelegt op duurzaamheid door een minimum energieverbruik, voorziet het zijn energiezuinige topproducten van het beeldmerk 'Green technologie inside'.
Meer informatie[Vervolg informatie]
Bosch stofzuiger SelfCleaning system met SensorBagless technologie

De HEPA of Gore hightech filters zijn anti-allergisch en afwasbaar en gaan net zolang mee als de stofzuiger zelf. Met het SelfCleaning systeem met SensorBagless technologie controleren speciale censoren voortdurend de zuigkracht. Als de luchtcirculatie te laag is, gaat het rode indicatielampje branden en wordt het filter automatisch gereinigd.

Bosch Roxx'x stofzuiger

De Bosch Roxx'x stofzuiger is een van de stofzuigermodellen van Bosch die geen stofzak heeft maar een plastic uitneembaar stofreservoir. Het grote voordeel van dit systeem is dat u geen dure stofzakken meer hoeft te kopen. Maar dit systeem kan ook handig zijn als u per ongeluk speelgoed opzuigt. Omdat ook het filter in dit model zichzelf reinigt is het onderhoud zeer beperkt. De Bosch Roxx'x is in Duitstland getest als beste stofzuiger zonder stofzak. Dit resultaat werd ook gemeten door de Nederlandse Consumentenbond. Een consument noemt de Bosch Roxx'x stofzuiger wel wat aan de zware kant. Over het algemeen zijn de Bosch stofzuigers ook wat groot van omvang en daardoor wat lastiger op te bergen.

Achtergrond van het bedrijf Bosch

Opgericht in Stuttgart door Robert Bosch in 1886, bestaat de nu wereldwijd opererende fabrikant van automobieltechnologie, industrile technologie, consumentenproducten en bouwtechnologie ruim 125 jaar. In 1933 fabriceerde Bosch de eerste elektronische koelkast. De 'Bolle Bosch' was in 1952 een veel verkochte opvolger. 'Ik verlies liever geld dan betrouwbaarheid' is een bekende uitspraak van Robert Bosch. Bewijs van het maatschappelijk ondernemen van Bosch is dat in de afgelopen 20 jaar het energieverbruik met tientallen procenten is afgenomen. Sinds 1990 zijn vrijwel alle huishoudelijke apparaten van Bosch zuiniger dan het A-label.

Bosch, informatienummer

Voor vragen over alle Bosch producten kunt u bellen met het Bosch Info Team 088-4244010, of met het Contact Centre Servicedienst 088-4244010Naar boven